PP trake

 

 

 

 

 

 

 

 

PP Trake

Polipropilenska traka za pakovanje (PP traka) je dobar izbor za paletno pakovanje, kao i pakovanje manjih paketa (lake, srednje I teške aplikacije). PP traka  ima široku primenu u novinskoj, kartonskoj, građevinskoj i hemijskoj industriji.

PP trake su fleksibilne za upotrebu na polu ili potpuno automatskim mašinama za pakovanje, kao i za pakovanje ručnim alatima (metalnim spojnicama).

Era packaging je u mogućnosti da ponudi PP trake firme Teufelbergre Ges.m.b.H. jednih od najvećih svetski proizvodjača PP I PET traka za pakovanje

Teufelberger proizvodni program sadrži PP trake različitog kvaliteta, a sve prema zahtevu i potrebama kupca. (vrsti mašine, proizvodu, vrsti i težini robe za pakovanje itd.). Takodje u mogućnosti smo da ponudimo i štampu na trakama (naziv i logo firme, sliku, bar-code itd.).

Površinska reljefna struktura traka garantuje veoma dobar efekat spajanja, bilo da se radi o alatima sa varenjem ili o standardnim alatima za spajanje metalnim spojnicama.

Sa Teufelberger polipropilenskim trakama Vaši proizvodi su sigurni za vreme transporta, u optimalnim uslovima do krajnjih destinacija.

 

Teufelberger - logo - ERA PACKAGING - PP Trake za pakovanje