PET traka

 

 

 

 

 

 

 

 

PET trake

Poliesterska (PET) traka za pakovanje je dobar izbor za paletno pakovanje, srednje teških i teških aplikacija. PET traka ima veću prekidnu čvrstoću i omogućava viši nivo zategnutosti od polipropilenske trake.

PET Traka za pakovanje - Pakovanje PET trakom

PET trake se odlikuje velikom silom kidanja, samim tim i velikom jačinom pakovanja, tako da je veoma podesna za pakovanje aplikacija (paleta, paketa itd..) u drvno-prerađivačkoj, metalnoj, gradjevinskoj industriji…

PET trake u mnogim slučajevima, koristiti se kao odlična alternativa čeličnim trakama za pakovanje.

PET trake su dostupne u širinama od 9 mm do 25 mm i debljinama od 0,40 mm do 1,27 mm.
PET trake od 9 mm isključivo se koriste na automatskim mašinama za pakovanje, dok PET traka od 12 do 25 mm se pored automatskih masina za pakovanja, koriste i za ručna pakovanja gde se za pakovanje koristi baterijski, pneumatski i rucni alati za pakovanje.

Era packaging je u mogućnosti da ponudi PET trake firme Teufelberger Ges.m.b.H., jednih od najvećih svetskih proizvodjača, sa preko 40 godina iskustva u proizvodnji PET trake.

Teufelberger proizvodni program sadrži PET trake različitih dimenzija (širina, debljina) i kvaliteta (glatka, reljefna), a sve prema zahtevu i potrebama kupca. (vrsti mašine, proizvodu, vrsti i težini robe za pakovanje itd.)

Korišćenjem Teufelberger PET traka za pakovanje, učinićete da Vaši proizvodi budu potpuno sigurni i bezbedni prilikom transporta.

 

TEUFELBERGER LOGO TRAKE ZA PAKOVANJE