U susret voćarskoj sezoni i najlepšem godišnjem dobu proleću, kada su sve oči usmerene ka nebu sa željom lepog vremena kako bi sve pogodovalo poljoprivrednoj proizvodnji i vrednim voćarima, firma ERA PACKAGING realizuje nove ideje i širi svoj program.

Proizvodnja hrane je u centru pažnje svake države kao kruna svih industrijskih grana i stanovništvo očekuje da se tome posveti posebna pažnja. Ulaganja su velika, državna pomoć u granicama mogućnosti a očekivanja ogromna. U zavisnosti od klimatskih uslova ostvarenje dobrog izvoznog kvaliteta garantuje povraćaj uloženog i ponovni ciklus proizvodnje. Naša firma kao podrška i učesnik u procesu ostvarenja željenog cilja plasmanom novih inovativnih proizvoda u delu pakovanja daje svoj doprinos.

Inovativni proizvodi za hladnjace voća i povrća

Od svog postojanja firma ERA PACKAGING svojim delovanjem na tržištu materijala za pakovanje i pripadajućim alatima i pomagalima prati potrebe industrije. Inovaciju koju preporučujemo su svakako naša dva nova proizvoda, mobilni razmotači za paletno pakovanje koji su fokusirani pre svega na sve logističke centre i hladnjače voća i povrća. Oni su potpuno prilagođeni potrebama korisnika, jednostavni i efikasni. Inovacija je potekla iz konkretnih zahteva voćara i logističkih centara. Ideja je pažljivo razrađena i tehnički sprovedena isključivo sa ciljem olakšanja rukovaocima kada žele da pp trakom paletno vezuju palete.

Prednost mobilnog razmotača EP-5H

Mobilni razmotac za paletno pakovanje ET-5H

Model EP-5H predstavlja pomoć hladnjačama pre svega u slaganju, smeštaju i vezivanju paleta sa voćem sa ciljem maksimalnog olakšanja posla i uštede dragocenog vremena. Izgradnja hladnjača velikih kapaciteta uslovljena potrebama centralizacije smeštaja u cilju sveobuhvatnosti i veće kontrole izvoza nas je navelo da je potreba ovakvih pomagala neophodna. Samim tim nameće se potrebu za jednostavnim prihvatom voća, paletizacijom i podiže efikasnost, zamenjuje sigurno više radnika, štedi dosta vremena i povećava produktivnost.

Konstrukcija obezbeđuje mobilnost a višestruko montirani koturi gde se traka kanališe kroz vodjice obezbeđuje jednostavnost rukovanja. Na kraju vezivanje baterijskim alatom termičkim spojem svakog pojedinačnog veza ( obično 5 oko palete ) i prethodno postavljenim ugaonicima na ivicama, obezbeđuje sigurno pakovanje visokih ( 2 metara ) voćarskih paleta u cilju smeštaja ili direktnog transporta. Mobilnost razmotača obezbeđuje lociranje po potrebi u bilo kom delu magacina ili hladnjače ukoliko je potreba da se roba klasifikuje, presloži ( kalibrira ) i spremi za izvoz.

Prednost mobilnog razmotača ET-2V1H

mobilni razmotac za paletno pakovanje ET 2V1H

Model ET-2V1H je namenjen paletnom pakovanju u logističkim centrima za niže gabarite paleta sa 3 veza i to 2 horizontalno i 1 vertikalno. Isto tako mobilan, jednostavan za rukovanje, efikasan i produktivan. Korišćenje baterijskog alata zbog jednostavnosti vezivanja trake povećava efikasnost celog sistema. Oba modela razmotača su idejna rešenja naše firme u domaćoj proizvodnoj industriji od domaćih materijala i proizvodno se mogu modifikovati po zahtevu korisnika.

Sklapanje je po sistemu montažnih sklopivih metalnih elemenata, mehaničkog je tipa, ručna upotreba. Promena kotura trake je jednostavna, gotovo bez održavanja a transport do korisnika je jednostavan. Idejno smišljeno da unapredi, olakša i ubrza paletno pakovanje.

Zaključak

Kompletnu podršku oko novih i svih ostalih proizvoda pruža firma ERA PACKAGING. Poštujemo proizvodjača i naše ideje su usmerene ka proizvodnom radniku sa ciljem jednostavnosti procesa i usmerenja njegove energije na kvalitet rada.

Doprinos firme ERA PACKAGING predstojećoj sezoni voća je definitivno mobilni razmotač EP-5H i EP-2V1H.

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na telefon koji se nalazi u nastavku kako bi dobili sve potrebne informacije u vezi naše ponude proizvoda za pakovanje.

Kontakt telefon je:

065 308 0 308

Do sledećeg čitanja,

Srećno pakovanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *